Bol.com

Kan de plugin producten publiceren waarvan Bol.com het EAN code niet kent?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om vanuit de plugin producten te publiceren naar Bol.com waarvan Bol het EAN code nog niet kent. Dit zal eerst handmatig moeten gebeuren zodat Bol.com de product informatie kan controleren. Dit proces duurt gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Nadat Bol.com het product goed gekeurd heeft, komt deze beschikbaar als Te Koop in je Bol account en kun je hem vanuit je WooCommerce publiceren voor een werkende koppeling.

Worden bestellingen geïmporteerd zonder producten te publiceren?

De bestellingen worden geïmporteerd van alle geautoriseerde Bol.com verkoop accounts zo lang de optie 'Importeer bestellingen' ingeschakeld is. Het is dus niet verplicht om producten gepubliceerd te hebben. 

Wordt de product voorraad gesynchroniseerd als Importeer Bestellingen uit staat?

Op het moment dat de optie "Importeer Bestellingen" uitgeschakeld wordt, werkt de producten voorraad synchronisatie nog meer 1 kant op. Namelijk van WooCommerce naar Bol.
Doordat de bestellingen vanuit Bol niet meer geïmporteerd worden, weet WooCommerce niet bij welke producten hij de voorraden moet bijwerken.

Hoe kan ik per Bol account een andere prijs invullen?

Per Bol account wordt er een checkbox getoond op bij de Productgegevens. Op het moment dat je de prijs bijwerkt en de actie "Prijs bijgewerkt" kiest, wordt de prijs alleen bijgewerkt bij de Bol account waar de checkbox aangevinkt is. Op deze zelfde manier kun je dus ook verschillende prijzen hanteren op de verschillende Bol accounts.

Wordt de Track & Trace code doorgestuurd?

De Track & Trace code wordt alleen opgeslagen in de WooCommerce bestelling. Deze wordt niet automatisch doorgestuurd naar de Bol.com klant toe. 

Wordt de Pakbon en verzendlabels geïmporteerd van Bol.com?

Op dit moment worden de pakbon en verzendlabels van Bol.com niet geïmporteerd naar WooCommerce. 

Hoe werkt de LVB met de voorraad synchronisatie?

Wanneer een WooCommerce product gepubliceerd is naar Bol.com met de Logistiek via Bol, dan kan WooCommerce niet de voorraad aantal bij werken op Bol.com van dit product. Wanneer de bestelling binnen komt in WooCommerce, wordt de voorraad bijgewerkt.
How did we do with this article?