'WP_MEMORY_LIMIT' verhogen

Voldoende (werk)geheugen hebben is belangrijk voor je WordPress website. Wanneer er te weinig geheugen beschikbaar is kan de website traag reageren en kan bijvoorbeeld het importeren van producten te lang duren.

Om het geheugen van jouw WordPress website te verhogen dien je in te loggen op je FTP-server. Vervolgens kun je het bestand wp-config.php openen in de hoofdmap van je server. Hier kun je vervolgens de onderstaande code toevoegen.

// set WordPress memory
define('WP_MEMORY_LIMIT', '512M');

Ready!

Heb je de `WP_MEMORY_LIMIT` verhoogd? Dan zullen processen in je WordPress backend vanaf nu vlotter doorlopen. Ervaar je nog steeds problemen? Neem dan contact met ons op via support@woosa.nl of 020 - 225 19 80.