Updaten van plugin

Wanneer je een plugin van Woosa geïnstalleerd hebt, kun je deze updaten naar de meest recente versie vanuit het plugin overzicht in de backend van je WordPress website.

1. Ga naar Plugins in de backend van je WordPress website
  2. Klik onder de betreffende plugin op Controleer voor updates om te kijken of er een nieuwe versie beschikbaar is
  3. Indien er een nieuwe versie beschikbaar is, zal dit duidelijk worden onder de betreffende plugin. Je kunt vervolgens op Nu bijwerken klikken. Twijfel je nog? Dan kun je ook de wijzigingen in onze Changelog bekijken door op Details van X.X.X bekijken.

Kom je er niet uit?

Heb je een verouderde versie maar lukt het je niet om te updaten naar de nieuwste versie? Neem dan contact met ons op via 020 - 225 19 80 of support@woosa.nl.