Nieuwe gebruiker toevoegen in WordPress

Soms vragen wij toegang tot jouw WordPress backend, om problemen te onderzoeken en op te lossen. In dit geval dien je een nieuwe gebruiker aan te maken in WordPress. Hieronder leggen we je uit, hoe je dit doet.

1. Ga in de WordPress backend naar het menu-item Gebruikers
  2. Klik linksboven op Nieuwe toevoegen en vul de onderstaande gegevens in
Veld
Waarde
Gebruikersnaam (vereist)
woosa
E-mailadres (vereist)
support@woosa.nl
Gebruikersmelding versturen
Aanvinken

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Stuur ons dan een e-mail naar support@woosa.nl of bel ons op 020 - 225 19 80. Wij helpen je graag!