Welke informatie krijg ik van Adyen?

Heb je al een merchant account bij Adyen? Dan kun je direct starten met het ophalen van de benodigde gegevens. Heb je nog geen merchant account? Maak deze dan hier aan.

Test gegevens

Type
Waarde
Toelichting
URL
https://ca-test.adyen.com/ca/ca/login.shtml
URL voor inloggen op je merchant account
Test merchant account
Merchant account naam
Login op Adyen en klik rechtsboven op je bedrijfsnaam om de merchant naam te vinden
Live API key
API key
Noodzakelijk om WooCommerce met Adyen te koppelen

Live gegevens

Type
Waarde
Toelichting
URL
URL voor inloggen op je merchant account
Live merchant account
Merchant account naam
Login op Adyen en klik rechtsboven op je bedrijfsnaam om de merchant naam te vinden
Live API key
API key
Noodzakelijk om WooCommerce met Adyen te koppelen

Hoe vind je de API key?

Klik rechtsboven op het betreffende Merchant account. Ga vervolgens in het hoofdmenu naar Account > Users en klik op naam van de regel waar 'Web Service' staat.

Helaas kun je de reeds aangemaakte API key niet opnieuw zien, maar je kunt wel een nieuwe API key genereren.

Staat er nog geen 'Web Service' in de Users tabel? Lees dan het artikel: De API key aanmaken in Adyen.