Template kiezen voor de afrekenpagina

Via de Instellingen in je Plug & Pay account kun je de checkout vormgeven naar je voorkeur zodat de overgang van je WooCommerce Webshop naar de Checkout formulier herkenbaar is voor je klant.

Logo instellen

Via Instellingen > Gegevens kun je de logo instellen van je webshop. Deze afbeelding wordt weergegeven op de Checkout pagina. Scroll hier voor naar benden op de pagina zodat je Logo ziet staan.

Klik op de afbeelding vak om een afbeelding te uploaden of sleep er een afbeelding in en klik vervolgens op Opslaan.

Voorkeuren

Via Instellingen > Voorkeuren kun je de primaire kleur en secundaire kleur instellen. De primaire kleur wordt gebruikt voor de achtergrond kleur van de header en Afreken knop.

Tevens kun je hier de Algemene kenmerken van je shop invullen. Deze teksten worden op de checkout in de header getoond.