Producten verwijderen

Soms is het nodig om alle producten te verwijderen, of een enkele product te verwijderen. Vanuit de 'VidaXL for WooCommerce' plugin kun je eenvoudig alle producten die geïmporteerd zijn verwijderen.

Alle producten:

Verwijderen van alle geïmporteerde producten kan via dezelfde pagina als waar je de producten importeert.

Klik op Delete all imported products om alle producten te verwijderen die geïmporteerd zijn met de 'VidaXL for WooCommerce' plugin.

Wanneer je via deze methode de producten verwijderd, zijn deze direct definitief uit je WooCommerce webshop verwijderd.

Enkele product:

Om een enkele product te verwijderen, kun je naar het Producten overzicht gaan. Zoek daar het product op dat je wilt verwijderen. Wanneer je met de muis over het product hangt, verschijnen de beschikbare opties.

Klik op Trash om het product naar de prullenbak te verplaatsen.

Wanneer een product naar de prullenbak verplaatst is, zie je hier een bevestiging van. Je kunt hier de verwijder actie ongedaan maken door op Undo te klikken.

Om het product definitief te verwijderen, ga naar de prullenbak door op Trash te klikken in de top navigatie menu.

In de prullenbak vind je de producten terug die handmatig verwijderd zijn. Wanneer je met de muis op een product hangt, verschijnen de opties. Klik op Delete Permanently om deze definitief te verwijderen.

Wanneer het product definitief verwijderd is, verschijnt er een bevestiging.