Producten aanmaken

Producten aanmaken met de Plug & Pay plugin gaat automatisch wanneer een product toegevoegd wordt in een winkelwagen. Je hoeft deze dus niet handmatig toe te voegen in je Plug & Pay account!

Wanneer wordt een product in Plug & Pay toegevoegd?

Op het moment dat een klant in je WooCommerce webshop bij een product op de knop "Toevoegen aan winkelwagen" klikt, kijkt de plugin of het product reeds aanwezig is in je Plug & Pay account. Wanneer dit niet het geval is, wordt deze automatisch toegevoegd.

Welke informatie wordt er toegevoegd aan het product?

Wanneer het product automatisch toegevoegd wordt aan je Plug & Pay account, wordt de volgende informatie mee genomen:
  • Product naam.
  • Product beschrijving.
  • Product wordt automatisch op 'Fysiek product' gezet.
  • BTW tarief (standaard tarief is 21%).
  • Verzendkosten.
  • Standaard prijs en eventuele actie prijs.
  • SKU (artikelnummer).
  • Product afbeelding.