Product statussen

Een product kan met de 'Bol.com for WooCommerce' diverse statussen hebben. Hier onder wordt beschreven welke statussen dit zijn en wat die in houden.

Status: Beschrijving
Not Published: Het product is (nog) niet gepubliceerd op je Bol.com verkoop account.
Published: Het product is gepubliceerd op je Bol.com verkoop account.
Pending: Het product wordt momenteel gepubliceerd op je Bol.com verkoop account. Dit duurt ongeveer 2 minuten (kan wat langer duren, afhankelijk van je web host en instellingen). Wanneer het publiceren gelukt is wordt de status veranderd naar Published. Indien er wat mis gaat, zal dit vermeld worden met de reden.
Updating: Het product is reeds gepubliceerd op je Bol.com verkoop account en wordt momenteel bijgewerkt.
Deleting: Het product is reeds gepubliceerd en wordt verwijderd van je Bol.com verkoop account.
On Hold (Paused): Het product is reeds gepubliceerd maar is momenteel niet te koop aangeboden.