Product publiceren

Wanneer de producten toegevoegd zijn in je WooCommerce, wil je deze natuurlijk publiceren op Bol.com

Om het product op Bol.com te kunnen publiceren, moeten alle velden ingevuld zijn van de Bol.com tab. Deze vind je terug bij de Product Data in je WooCommerce.

Om het product te publiceren, klik op Action en kies voor Publish.

Klik vervolgens, rechts boven in op de pagina, op Update.

Wanneer het product met succes gepubliceerd is op bol.com, krijgt deze de status Published.