Product-instellingen

Als het goed is heb je reeds de Configuratie van instellingen doorlopen. Deze vormen een basis voor alle producten. Het kan echter voorkomen dat je bij een individueel producten enkele instellingen wilt aanpassen, dat kan!

1. Ga naar de backend van je WordPress website en klik op Producten
  2. Klik onder het product dat je wilt aanpassen op Bewerken
  3. Scroll naar beneden tot je bij de tabel Product data aankomt en klik op het tabblad bol.com
  4. Hier kun je alle gegevens overschrijven, zoals: prijs, referentiecode, bezorgtijd en meer.

Als je de instellingen hebt gewijzigd, kun je ook het individuele product direct publiceren op bol.com. Dit doe je door op de dropdown Geen actie te klikken en te kiezen voor Publiceren.