Plugin opties

In de 'Van der Meer for WooCommerce' plugin Settings vind je een aantal opties. Deze opties worden hier detail beschreven.

General
Sales Price Percentage
Door middel van deze optie wordt het bedrag procentueel verhoogd.
Als bijvoorbeeld een product €100,- kost en je vult '10' in, wordt het product prijs met 10% verhoogt, waardoor deze uitkomt op €110,-

Let op: Deze instelling heeft alleen effect wanneer 'Use Advice Price' uitgeschakeld is!

Sales Price Amount
Door middel van deze optie wordt het bedrag verhoogd met het ingevulde aantal.
Als bijvoorbeeld een product €100,- kost en je vult '10' in, wordt het product prijs met €10,- verhoogt, waardoor deze uitkomt op €110,-

Let op: Deze instelling heeft alleen effect wanneer 'Use Advice Price' uitgeschakeld is!

Use Advice Price
Door deze optie aan te zetten worden de producten aangeboden op je webshop met de advies prijs van Van der Meer.

Let op: Als je deze optie gebruikt, wordt de 'Sales Price Percentage' en 'Sales Price Amount' instellingen genegeerd!

Send Orders
Met deze instellingen kun je configureren wanneer bestellingen doorgestuurd moeten worden naar Van der Meer.

Mogelijke keuzes zijn:
When order payment is complete
De bestelling wordt verstuurd wanneer de betaling voltooid is.
When order status is on-hold
De bestelling wordt verstuurd wanneer de bestelling status gepauzeerd is.
When order status is processing
De bestelling wordt verstuurd wanneer de bestelling status in verwerking is.
When order status is completed
De bestelling wordt verstuurd wanneer de bestelling status voltooid is.
Disable this, I will do it manually
De bestelling wordt niet automatisch verstuurd en moet handmatig worden gedaan.

Update Shipping Status
Met deze instelling kun je aangeven hoe vaak de verzend status bijgewerkt moet worden.

Mogelijke keuzes zijn:
Daily
De verzend status wordt dagelijks bijgewerkt (elk 24 uur).
Twice Daily
De verzend status wordt twee keer per dag bijgewerkt (elk 12 uur).

Update Products Stock
Met deze instelling kun je aangeven hoe vaak de voorraad bijgewerkt moet worden.

Mogelijke keuzes zijn:
Every 30 minutes
De voorraad wordt elke 30 minuten bijgewerkt.
Hourly
De voorraad wordt elk uur bijgewerkt.

Importing
Min. Price
Minimum prijs van de te importeren producten. Producten met een prijs lager dan het minimum prijs worden niet geïmporteerd.
Max. Price
Maximum prijs van de te importeren producten. Producten met een prijs hoger dan het maximum prijs worden niet geïmporteerd.
SKU Prefix
Hier mee kun je een standaard voorvoegsel instellen voor producten die je via de plugin importeert. Handig voor het eenvoudig herkennen van de producten van Van der Meer.
Exclude Out of Stock
Wanneer deze optie aanstaat worden producten die een voorraad van 0 hebben niet geïmporteerd.

Existing Products
Update Title
Als je deze optie aanzet, worden de product titels overschreven wanneer de categorie waarin het product staat opnieuw wordt geïmporteerd.
Upate Description
Als je deze optie aanzet, worden de product beschrijvingen overschreven wanneer de categorie waarin het product staat opnieuw wordt geïmporteerd.
Update SKU Prefix
Als je deze optie aanzet, worden de product SKU voorvoegsels overschreven wanneer de categorie waarin het product staat opnieuw wordt geïmporteerd.
Update Categories
Als je deze optie aanzet, worden de product categorieën overschreven wanneer de categorie waarin het product staat opnieuw wordt geïmporteerd.