Plugin opties

In de Bol.com tab van de ‘bol.com for WooCommerce’ plugin vind je diverse opties die je in kan stellen. Naast elke optie staat een tip-icoon (?), als je hier met de muis op blijft hangen, verschijnt er een tekst box met informatie. Hier onder worden de plugin opties in detail beschreven.

Action
Hier kun je aangeven welke actie je wilt uitvoeren voor dit product.

Mogelijke keuzes zijn:
Publish
met deze optie publiceer je het product op het Bol.com platform

Put on Pause
hier mee wordt het product tijdelijk van het Bol.com platform verwijderd en kun je hem met één druk op de knop hem weer publiceren.

Update price
met deze optie wordt de prijs van het product op het Bol.com platform bijgewerkt.

Update reference code
met deze optie wordt (alleen) de reference code bijgewerkt op het Bol.com platform.

Delete
hier mee wordt het product volledig verwijderd van het Bol.com platform.

In de eerste instantie is alleen de Publish actie beschikbaar. Zodra het product op het Bol.com platform gepubliceerd is, komen de overige opties beschikbaar, maar is de Publish optie niet meer beschikbaar.

Price
Dit is de prijs waarvoor het product aangeboden wordt op Bol.com

Shipping cost
Dit zijn de verzendkosten die de klant moet betalen om het pakket te verzenden.

EAN
Dit is de EAN code, vaak is dit ook de barcode van het product. Dit wordt gekoppeld aan een product, dat voor ieder product uniek is. Aan de hand van de EAN-code kun je ook producten zoeken.

Reference code
Dit is een referentie code voor in je eigen webshop. Hier mee kun je eenvoudig je producten herkennen en kan gebruikt worden als verkorte naam. Dit hoeft niet gelijk te zijn aan de EAN-code.

Stock Quantity
Dit is het aantal dat je in voorraad hebt van het product.

Stock managed by
Hier meegeef je aan wie de voorraad beheert.

Mogelijke keuzes zijn:
Retailer
Kies voor deze optie als je de voorraad zelf beheert.

Bol.com
Kies voor deze optie als het product alleen op Bol.com verkocht wordt, met deze instelling is namelijk de voorraad aantal van Bol.com leidend.

Delivery time
Dit is de bezorg tijd van het product.

Mogelijke keuzes zijn:
Ordered before 12-23 on working days, delivered the next working day
Indien de bestelling voor 12:00-23:00 besteld is op werkdagen, wordt het de volgende werkdag geleverd.
Je kunt hier kiezen van 12:00 tot 23:00.

1-2 working days
Bezorg tijd van 1 tot 2 werkdagen.

2-3 working days
Bezorg tijd van 2 tot 3 werkdagen.

3-5 working days
Bezorg tijd van 3 tot 5 werkdagen.

4-8 working days
Bezorg tijd van 4 tot 8 werkdagen.

1-8 working days
Bezorg tijd van 1 tot 8 werkdagen.

Condition
De conditie van het product, bijvoorbeeld nieuw of tweedehands.

Mogelijke keuzes zijn:
New
Betreft een nieuw product.

As new
Betreft een zo goed als nieuw product.

Good
Betreft een tweedehandse product in goede staat.

Reasonable
Betreft een tweedehandse product in redelijke staat.

Moderate
Betreft een tweedehandse product in matige staat.