Importeer producten vanuit VidaXL

Als je alle stappen hebt doorlopen van een account aanmaken bij VidaXL, tot de WooCommerce plugin configureren, kun je starten met het importeren van producten. Hiervoor heb je een XML URL ontvangen van VidaXL per e-mail. Deze XML URL heb je nodig.

Heb je geen idee welke XML URL je moet gebruiken? Hier kun je alle XML feed URLs vinden per land.

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad VidaXL
  2. Klik op Producten importeren
  3. Vul de XML URL in achter Feed URL en klik op Categorieën ophalen
  4. Heb je alle categorieën opgehaald? Dan kun je beginnen met selecteren welke categorieën je wilt importeren.
  5. Heb je alle categorieën geselecteerd? Klik dan op Controleer producten.
  6. Het aantal producten in de geselecteerde categorieën verschijnt nu. Klik vervolgens op Producten importeren om deze in je WooCommerce webshop te importeren.
Terwijl de producten geïmporteerd worden kun jij verder gaan met het bewerken van je webshop. Er zal een voortgangsbalk zichtbaar zijn, welke in percentages aangeeft hoe ver de import is.

Klaar!

Is de import succesvol? Dan kun je starten met verkopen! Blijft het importeren van producten hangen? Probeer deze dan te resetten. Helpt dit niet? Lees dan het artikel producten importeren loopt vast