FTP Connectie

Om in de 'Van der Meer for WooCommerce' plugin producten te kunnen importeren, heb je FTP gegevens nodig van Van der Meer. Wanneer je deze ontvangen hebt, kun je deze in de instellingen van de plugin invoeren.

Stap 1:

Zoek in het Plugin overzicht naar de 'Van der Meer for WooCommerce' plugin en klik op Settings.

Stap 2:

In de General settings van de plugin vind je de FTP Connection overzicht. Vul hier de FTP gegevens in van Van der Meer. De FTP inlog gegevens heb je van Van der Meer ontvangen.

Stap 3:

Host: vul hier het server adres in.
Username: vul hier je gebruikersnaam in.
Password: vul hier je bijhorende wachtwoord in.
Nadat je deze gegevens ingevuld heb, kun je op Save changes klikken.