Configuratie van je VidaXL account

Heb je al een account aangemaakt bij VidaXL? Ga dan verder met dit artikel. Heb je nog geen account aangemaakt? Je kunt hier direct – gratis – een account aanmaken!

Inloggen

Als je reeds een account hebt aangemaakt bij VidaXL, kun je eenvoudig inloggen via: https://b2b.vidaxl.com/profile/customers/sign_in. Je komt dan in een dashboard terecht waar je het assortiment van VidaXL kunt inzien alsmede je orders en saldo.

API key VidaXL

Om de dropshipping bestellingen direct door te kunnen sturen naar VidaXL, hebben wij de API key nodig van je VidaXL account. Deze dien je in te vullen in de instellingen van de plugin. Benieuwd naar deze instellingen? Lees het artikel over het configureren van de plugin.

1. Ga naar je VidaXL account en klik rechtsboven op jouw bedrijfsnaam
  2. Kies in de dropdown voor Mijn account
  3. Scroll bij Contact details naar beneden tot je API token ziet
  4. Klik op Show API token
  5. De token die nu verschijnt in je API key, deze dien je in te vullen in de instellingen van de WooCommerce plugin.

Bestellingen doorzetten

Ondanks dat de VidaXL WooCommerce plugin automatisch bestellingen doorzet naar VidaXL, dien je deze in je VidaXL account nog handmatig te accorderen. Hoe je dit doet?

1. Ga naar je VidaXL account en klik bovenaan op Unsubmitted orders
  2. Hier vind je alle orders ingeschoten door de WooCommerce plugin
  3. Klik op Review & Confirm om de order definitief uit te laten leveren
  4. Alle verzonden orders verschijnen in Order history