Configuratie van de VidaXL instellingen

Algemeen

Voordat je kunt starten met het verkopen van jouw producten met dropshipping via VidaXL, dien je de instellingen van de WooCommerce plugin correct te configureren. Wij vertellen je graag welke instellingen er beschikbaar zijn en hoe je deze kunt gebruiken.

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad VidaXL
  2. Je dient als eerste je licentie van Woosa te activeren. Deze gegevens heb je per e-mail van ons ontvangen.
  3. Vervolgens vul je de gegevens van VidaXL in. Benieuwd waar je deze kunt vinden? Lees hoe je VidaXL account werkt.
  4. Ben je klaar met het invullen van de gegevens? Dan gaan gaat de echte configuratie beginnen!

Instellingen

Algemeen
Titel
Toelichting
Waarde
Status van orders controleren
Hoe vaak dient de (verzend)status van een bestelling gecontroleerd te worden?
  • Tweemaal daags
  • Dagelijks
Verzend bestellingen
Op welk moment moet de bestelling doorgestuurd worden naar VidaXL voor verzending?
  • Wanneer bestelling betaald is
  • Wanneer bestelling in de wacht staat
  • Wanneer orderstatus is voltooid
  • Nooit, schakel automatische verzendopdrachten uit
Verkoopprijs percentage
Marge bovenop de inkoopprijs percentueel
Alleen cijfers
Verkoopprijs bedrag
Marge bovenop de inkoopprijs vast bedrag
Alleen cijfers

Aan het importeren
Titel
Toelichting
Waarde
Min. prijs
Minimale inkoopprijs van het product dat geïmporteerd mag worden
Alleen cijfers
Max. prijs
Maximale inkoopprijs van het product dat geïmporteerd mag worden
Alleen cijfers
SKU-prefix
De standaard SKU van VidaXL wordt geïmporteerd. Je kunt hier een eigen code voor zetten.
Cijfers en letters
Uitverkochte producten
Wat te doen met producten die niet op voorraad zijn bij VidaXL.
  • Uitsluiten
  • Zet op concept

Bestaande producten

Het kan gebeuren dat je de product titel en/of beschrijving bewerkt. In dat geval wil je natuurlijk niet dat deze informatie overschreven worden, bij de eerstvolgende update.

Titel
Waarde
Titel bijwerken
Vink aan om wel te overschrijven
Beschrijving bewerken
Vink aan om wel te overschrijven
SKU-prefix bijwerken
Vink aan om wel te overschrijven
Galerij afbeelding bijwerken
Vink aan om wel te overschrijven

Klaar!

Je hebt nu alles geconfigureerd om te starten met het importeren van producten vanuit VidaXL. Benieuwd hoe je producten moet importeren? Lees het artikel: Importeer producten vanuit VidaXL.