Configuratie van de Marktplaats instellingen

Om de Marktplaats WooCommerce plugin te kunnen gebruiken moet deze geconfigureerd worden. De instellingen voor de plugin vind je via WooCommerce > Instellingen > tabblad Marktplaats.

Algemeen

Als eerste dien je de Marktplaats WooCommerce plugin te configureren en autoriseren.

Licentie

Je schaft bij Woosa een licentie aan voor het gebruik van de bol.com WooCommerce plugin, onbeperkt support en updates. Deze licentie dien je in te vullen in de plugin-instellingen, zodat alle functionaliteiten goed werken. Dit doe je als volgt:

1. Je Woosa licentiecode begint altijd met wc_. Kopieer deze code naar het veld API licentiecode.
  2. Het API e-mailadres is het e-mailadres waarmee je bij Woosa geregistreerd bent, vul deze in onder API e-mailadres.
  3. Klik vervolgens op Wijzigingen opslaan. Je licentiestatus veranderd naar Actief, indien de status op Inactief blijft staan, controleer je licentie dan via de Mijn account omgeving op de website van Woosa.

Marktplaats authenticatie

Voor het koppelen van jouw WooCommerce webshop aan jouw Marktplaats Admarkt account, dien je de plugin te autoriseren. Hoe je dit doet?

1. Klik op autoriseren
  2. Je wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van Marktplaats
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in om de WooCommerce plugin te autoriseren
  4. Ben je succesvol ingelogd? Dan veranderd de status naar Geautoriseerd
Heb je nog geen inloggegevens? Hier kun je lezen hoe je deze kunt aanvragen.

Producten

After authorizing the plugin, you can configure other settings in the mini-tab Products.

Type
Waarde
Toelichting
Verkopersnaam
Naam van de verkoper
Deze naam wordt getoond bij de advertentie op Marktplaats
Verzendkosten
Verzendkosten
Welke verzendkosten wil je rekenen?
Levertijd
Levertijd
Wat is de gemiddelde levertijd?

Kom je er niet uit?

Lukt het je niet om de Marktplaats plugin correct te configureren of heb je aanvullende vragen over de instellingen? Neem dan contact met ons op via 020 - 225 19 80 of via support@woosa.nl.