Bulk acties in product-overzicht

Er is een mogelijkheid om meerdere producten tegelijkertijd te publiceren of resetten. In dit artikel leggen we beide acties gedetailleerd uit.

Om een bulk actie uit te voeren dien je naar het product-overzicht in de backend van je WordPress website te gaan. Dit doe je door op Producten te klikken in het linker hoofdmenu.

Publiceren

Selecteer alle producten welke je in bulk wilt publiceren op bol.com. Heb je alle producten geselecteerd? Klik rechtsboven op Bulk acties en kies voor bol: publiceer om de geselecteerde producten te publiceren op bol.com.

Reset

In sommige gevallen kan het gebeuren dat een proces blijft hangen. Oftewel dat een bol.com in de status In behandeling blijft zitten. In dat geval raden we je aan om het proces voor dat specifieke product te resetten.

Dit doe je door het product te selecteren. Klik rechtsboven op Bulk acties en kies voor bol: reset om het proces van de geselecteerde producten te resetten.