Betaalmethoden configureren

Nadat je de instellingen van de Adyen WooCommerce plugin hebt geconfigureerd, kun je de betaalmethoden configureren. De Adyen WooCommerce plugin ondersteunt momenteel de volgende betaalmethoden:
Betaalmethoden
Land
iDEAL
NL
SEPA incasso
EU
Bancontact
BE
Giropay
DE
Sofort
DE
Boleto
BR
Alipay
CH
WeChat Pay
CH
Google Pay
INT

Betaalmethoden activeren

Om specifieke betaalmethoden te activeren of deactiveren, ga naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Betalingen.

Klik op een van de betaalmethoden om deze te activeren en de omschrijving in het afrekenproces aan te passen.

Vergeet niet op Wijzigingen opslaan te klikken.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken via 020 - 225 19 80 of per e-mail via support@woosa.nl.