API Informatie

Nadat de 'VidaXL for WooCommerce' plugin geactiveerd is, zul je nog informatie moeten invullen voor de VidaXL API.

Allow Orders from. *
Stel het land in waar je bestellingen vandaan wilt ontvangen. Meestal is dit het zelfde land als wat je ingesteld hebt binnen je VidaXL account.

Email address. *
Vul hier het e-mail adres in dat je ook gebruikt hebt in je VidaXL account.

API Token. *
Vul hier de API Token in van je VidaXL account.

Test mode
Hier mee kun je de test mode aan of uit zetten.

Test Email address
Indien je wilt testen, vul hier het e-mail address in van je VidaXL Test account.

Test API Token
Indien je wilt testen, vul hier de API Token in van je VidaXL Test account.

* Verplichte velden om in te vullen.

Stap 1:

Je kunt je VidaXL API Token vinden door aan te melden op je VidaXL account. Klik vervolgens rechts boven op My Account.

Stap 2:

Scroll omlaag op je My Account pagina om je API Token te vinden. Klik op Show API Token om de API Token te zien.

Stap 3:

Wanneer je de API Token hebt, kun je deze invullen bij de instellingen van de 'VidaXL for WooCommerce' plugin.

Vergeet niet om ook het land het Email adres in te vullen dat gekoppeld is aan je VidaXL account.

Stap 4:

Nadat je alles hebt ingevuld, kun je klikken op Save changes.