Product-instellingen voor Marktplaats

Heb je alle instellingen geconfigureerd en WooCommerce met Marktplaats gekoppeld? Dan kun je producten gaan publiceren op Marktplaats. Hoe je dit doet?

Ga naar Producten in je WordPress backend en klik bij Product data op het tabblad Marktplaats. Vul vervolgens onderstaande velden in.

Type
Waarde
Toelichting
Actie
  • Geen actie
  • Publiceren
Kies voor Publiceren om de advertentie van dit product op Marktplaats te plaatsen
Prijs
Verkoopprijs
Welke prijs wil je communiceren op Marktplaats?
Prijs type
  • Vast bedrag
  • Gratis
  • Nader overeen te komen
  • Zie omschrijving
  • Ruilen
  • Tegen elk aannemelijk bod
  • On demand
  • Gereserveerd
  • Bieden
  • Bieden vanaf
Kies welk prijstype van toepassing is op deze advertentie
Categorie
Hoofd-categorie
Sub-categorie
Sub-categorie
Kosten per klik
Maximale kosten per klik
De keuze hierin is afhankelijk van de categorie
Aanhef
  • Man
  • Vrouw
  • Familie
  • Bedrijf
Verkopersnaam
Naam van de verkoper
Deze wordt getoond bij de advertentie op Marktplaats
Postcode
Postcode
Deze wordt gebruikt om de locatie te bepalen
Verzendtype
  • Verzenden
  • Ophalen
Verzendkosten
Verzendkosten
Levertijd
Levertijd
Gemiddelde levertijd van het product

Ben je klaar? Vergeet dan niet de Actie op Publiceren te zetten en het WooCommerce product te Publiceren of Bijwerken.

Kom je er niet uit?

Lukt het je niet om de bol.com plugin correct te configureren of heb je aanvullende vragen over de instellingen? Neem dan contact met ons op via 020 - 225 19 80 of via support@woosa.nl.